This site has limited support for your browser. We recommend switching to Edge, Chrome, Safari, or Firefox.

***** buy 3 get 5% discount + free delivery - buy 4 get 10% discount + free delivery *****

> satisfaction guaranteed: exchanges & returns up to 60 days <

Shopping Cart

Your cart is empty

Continue Shopping

You matter.Hallo,


Welkom op jouw pagina, de plaats waar wij naar je luisteren!

Je scande de QR-code op ons nieuwjaarskaartje dat we je toestuurden omdat je het afgelopen jaar één of meerdere slipjes van miokoo kocht. Het is heel tof om jou tot onze klanten te mogen rekenen.

Elke keer je jouw miokoo draagt, help je mee om de wereld te veranderen.

Wij willen heel graag naar je luisteren, om te weten te komen wat we nog kunnen verbeteren, wat al super goed is, welke modellen, kleuren of dessins hoog op je verlanglijstje staat. Als je klikt op de gele button hieronder, krijg je de mogelijkheid om je feedback te geven. 

Vanaf de eerste dag van 2022 gaan we aan de slag met de informatie die je met ons deelt, op die manier kunnen we ook dankzij jou 's werelds beste alternatief voor maandverband en inlegkruisjes blijven. Dat we luisteren naar jullie feedback zie je in het gele blok, de bijkomende maat en het model voor 's nachts zijn er gekomen volgend op vragen van onze gebruiksters.

Dus, ... enkel nog even klikken op de gele button hieronder en met 3 minuutjes van je tijd maken we dit jaar misschien wel het slipje van je dromen.

Fijne eindejaarsdagen!Kathleen en Team miokoo


Nieuw:  LUNA

Binnenkort kom je ook helemaal gezond, gemakkelijk en hygiënisch de nacht door. Luna heeft een extra groot technisch gedeelte dat achteraan doorloopt tot aan de taille en  vooraan iets hoger komt dan bij de "dag"-slipjes. Klik hier als je wil bestellen in pre-order.

Nieuw: maat XXS

Afgelopen jaar kregen we heel wat vragen om een nog kleinere maat te voorzien, om zo de hele jonge starters ook het gemak van miokoo te kunnen bieden. Blij te kunnen zeggen dat miokoo er écht is voor bijna iedereen. (8 maten van XXS tot XXXL) Deze maat staat vermeld bij in de shop, even hier klikken en dan zien we je daar.

English