This site has limited support for your browser. We recommend switching to Edge, Chrome, Safari, or Firefox.

***** buy 3 get 5% discount + free delivery - buy 4 get 10% discount + free delivery *****

> satisfaction guaranteed: exchanges & returns up to 60 days <

Shopping Cart

Your cart is empty

Continue Shopping

Trotse eigenaar van een combo-box

Vanaf nu geen gedoe meer met wegwerpverbanden en/of inlegkruisjes. Je miokoo beschermt je, houdt je gezond en zorgt er voor dat je zonder stress ongesteld kan zijn. Het slipje werd zo ontworpen om performante absorptie te combineren met origineel design, ultieme pasvorm en kwaliteit.

Om je zekerder te voelen en te weten hoe miokoo in je leven past, kan je best de eerste keer testen hoe lang je het kan dragen. Bij andere gebruiksters is het vaak alleen op de zwaarste dag dat er een extra bescherming moet gebruikt worden. Het slipje wordt zonder extra bescherming gedragen op die dagen waarop je je menstruatie zou kunnen verwachten, op de eerste dag dat je ongesteld bent en op de laatste dagen van je cyclus. Sommigen gebruiken miokoo de hele maand door, zo hoeven inlegkruisjes ook niet meer.

Om te starten raden we aan om je miokoo te wassen; dat kan in de wasmachine op 40°, zonder bleekmiddel en zonder wasverzachter. Even drogen en dan is ze helemaal klaar voor gebruik. Na gebruik spoel je het uit, bijv. als je onder de douche staat, en kan je het zo meenemen in de gewone wasroutine van de donkere was.

Drogen duurt meestal één nacht(je), maar dat hangt af van de luchtcirculatie in de ruimte waar je je slipje te drogen hangt. Je zal zien, het wordt een plezier om miokoo in je leven op te nemen.

Echt heel simpel; dragen, wassen en weer opnieuw, en opnieuw en opnieuw...

Om je helemaal blij te maken geven we je graag nog enkele weetjes mee:

- Wist je dat je de komende 12 maanden maar liefst 1 kg pure plastic zal besparen?
- Wist je dat de gebruikte stoffen, elastieken, verpakking én confectie allemaal en helemaal  in Europa werden gemaakt/werd gedaan?
- Wist je dat ook de verpakking kan gerecycleerd worden; gewoon bij het papier, ze kan volledig gerecycleerd worden als het voorgesorteerd bij het papier belandt.
- Wist je dat je binnen een paar jaar jouw miokoo naar ons kan terugsturen? Zo krijgt ze een mooi hiernamaals in een circulair project. 
- Wist je dat je ook meehelpt om menstruatie armoede uit de wereld te helpen? Met elke miokoo slip sparen we samen voor "educated & empowered"-pakketten die gedoneerd worden aan NGO's die zich inzetten voor jonge vrouwen.

Kortom, je koos voor lingerie die gemakkelijk, gezond, eerlijk, respectvol & toekomstgericht is, en daar wordt niet alleen jij, maar ook de mensen rond jou en de planeet blijer van.

English