10% discount when you buy 3 or more
FREE DELIVERY as from 3

Enkele tips voor het dragen en het onderhoud van jouw miokoo.

wear it with pride,.

Het slipje kan gebruikt worden om wegwerp-inlegkruisjes en -maandverbanden te vervangen en kan overdag of 's nachts gedragen worden. Voor zwaardere dagen raden we aan om de slip eerst te testen, zodat je weet of het absorptievermogen overeenkomt met de hoeveelheid bloed die je verliest. Indien nodig kan je de slip samen met een menstruatiecup of tampon gebruiken. Vele van onze gebruiksters kunnen ook op de zwaarste da(a)g(en) enkel een miokoo dragen, echter, dit is voor sommige klanten niet mogelijk. Zij gebruiken miokoo als extra veiligheid bij een andere oplossing zoals een cup of een tampon. 

care for it with a smile,

We raden je aan om jouw slip uit te wassen voor het eerste gebruik, dit verhoogt het absorptievermogen en daarna is het heel simpel: • Je draagt de slip, • Je spoelt ze uit onder de douche (of onder gewoon stromend water), • Je wast ze op 40°, zonder wasverzachter en zonder bleekmiddel, • Je laat ze aan de lucht drogen. Eens droog, kan je alles gewoon herhalen vanaf stap 1.

and think about its afterlife…

Met ons take-back programma organiseren we de terugname van onze eigen slips. Dit betekent dat, na registratie op onze site, jij jouw slip kan terugsturen nadat je ze minimum 3 jaar hebt gebruikt. Wij zorgen ervoor dat ze niet op een vuilnisbelt eindigt. Registreer je op https://www.miokoo.com/afterlife voor meer informatie over het programma en hoe je kan deelnemen.